Arrangörsteamet

Linn Törnqvist heter jag, och jag var den som drog igång det här. När jag väl påbörjat projektet och dragit med mina medskrivare har jag satt min själ i projektet. Jag har lajvat sedan 2011 och nu är jag äntligen med och skriver ett lajv. Jag kommer vara kontaktperson för telmargruppen före, under och efter lajvet. Undrar ni om något som har med spelvärlden, dess historia eller liknande så kan ni också kontakta mig.

Fredrik Westblom här, hej. Jag har lajvat sedan 2003 och har arrangerat ett tiotal lajv under min karriär. Min roll i spelledargruppen för Ingenmansland är som informations- och logistikansvarig. Jag fungerar också som kontaktperson för spelargruppen från Gokra. Jag är dessutom första hjälpen-kunnig och kommer fungera som säkerhetsansvarig under lajvet.

Mitt namn är Johanna ”Jo” Granvik. Jag har sysslat med lajv sedan 2005 och har också skrivit och arrangerat några lajv under min ”lajvkarriär”. Jag kommer att ansvara för maten under lajvet samt vara gruppkontakt för Delanja. Dessutom kan man ta kontakt med mig om man vill ha tips eller hjälp med klädsömnad inför lajvet.

Annonser